Substantial addition to environmentally friendly residence
The original house was built in 2008 with energy efficiency, natural lighting & ventilation, onsite power generation and recycled materials.  The clients wanted to continue this theme while being able to expand with their growing family.  The main spaces for the addition were a master suite for them allowing existing space to be given to one of their children and a new play space for their kids.  We were able to create a unique series of spaces that fit their programmatic, aesthetic and environmental requests.

  1. Entrance into Private Realm
    Entrance into Private Realm
  2. Integrated Built-in Furniture
    Integrated Built-in Furniture
  3. Title 5
    Title 5
  4. Playroom
    Playroom
  5. Playroom Loft
    Playroom Loft
  6. Title 8
    Title 8
  7. Title 9
    Title 9
  8. Title 10
    Title 10
  9. Title 11
    Title 11
  10. Title 12
    Title 12
  11. Title 13
    Title 13
  12. Title 14
    Title 14
  13. Title 15
    Title 15
  14. Title 16
    Title 16
  15. Title 17
    Title 17
  16. Title 18
    Title 18
  17. Title 19
    Title 19